1.September 2001

Til kalenderen

Dag 66

Visa til Pakistan, tæt på.

Vi starter dagen på den Pakistanske Ambassade, vi får at vide at vi kan komme imorgen (søndag!) og hente det, men vi kan desværre ikke betale i USD, som vi havde regnet med, så vi må ud for at opdrive nogle Rial.
Vi starter med at finde Bank Milli, central branch, hovedkvarteret, men deres afd. for mastercard osv. er netop lukket, de prøver alligevel, men det kan ikke lade sig gøre, der er dog stadig en mulighed, i den internationale lufthavn, er der 24 timers åbent, så der kører vi ud, og efter en del traven omkring, og besøg på flere kontorer, da banken lå i det område, hvor der kun er adgang med billet, lykkes det at hæve penge, så nu er der udsigt til at vi kan forlade Tehran den næste dag, vi er også ved at være lidt trætte af den.
Natten tilbringer vi igen i en sidegade til Ambassaden, om aftenen snakker vi med en flink familie, de bor i en nærliggende gade, og de vil gerne hjælpe os med at fylde drikkevand på vores ret tomme tank, dejligt.
Vi snakker også med flere der har været i Danmark, før revolutionen i 1979, og som ikke er specielt begejstrede over den nuværende styre, men der er ikke meget de kan gøre ved det.Til toppen