1.Marts 2002

Til kalenderen

Dag 247

Bangkok til Khao Yai

I dag kører vi mod en nationalpark, som vi skal se i morgen, vi kommer først afsted ved 9 tiden selvom vi havde sat uret til kl 6 men det er ikke så nemt at stå så tidligt op, men selvom der er meget trafik kommer vi igennem nogenlunde hurtigt ud af Bangkok.
På vej igennem byen skal vi lige ind i et shoppingscenter, for Nikolaj har snart fødselsdag (20 marts) og vi skal have købt nogen gaver til ham, vi ved jo ikke hvordan mulighederne for at købe gaver, er senere.
Ved middagstid er vi færdige og vi kører mod Nationalparken, som ligger nordøst for Bangkok, og skulle være en af de bedste i Thailand.
Det er en dejlig tur og undervejs holder vi og spiser frokost, vi får dejligt suppe med nudler, grønsager og oksekød.
Ca 40 km før Khao Yai Nationalpark er der allerede billetbetaling, så det er en meget stor park!, der er en masse forskellige dyr og fugle, efter at vi har kørt noget tid, ser vi en vild elefant, men vi når desværre ikke at tage billeder af den, før den forsvinder i junglen.
Vi får at vide ved indgangen at der er en campingsplads, den er vi jo lidt spændt på at se, for vi har ikke set noget der ligner, siden Delhi i Indien, så det er ikke noget udbredt fænomen i denne del af verden!, ikke at vi ligefrem savner campingpladser, men når der nu er en, kan vi jo da ligesågodt sove der, og da vi har kørt noget tid, finder vi pladsen, her er mange telte slået op, de fleste ser ud til at være her for af se parken, men der er også en del unge der kommer for at holde week-end.Til toppen