10.Februar 2002

Til kalenderen

Dag 228

Khota Bharu til Thailand

Nu har kørt 3128,4 km her i Malaysia og det har været et dejlig land at køre i, vejene er gode og naturen dejligt, folk er flinke og hjælpsomme, men også lidt reserverede, desværre har vi oplevet et par gange når vi skulle se en seværdighed, at de var noget forsømte. Malaysia er meget mere moderne end vi havde regnet med på forhånd, egentlig minder det på mange måder om europa, hvis det ikke lige var for naturen.
Vi kører til den Thailandske grænse som vi når ved 12 tiden, her går det meget hurtigt faktisk tager det kun 1 ½ time at komme igennem både den Malaysiske og den Thailandske grænse, faktisk kigger de overhovedet ikke på eller i bilen, egentlig lidt underligt, når man tænker på hvor skrappe, begge landes narko lovgivning er.
Senere opdager vi at vi skal stille uret 1 time tilbage, så egentlig har det jo kun taget en ½ time :-) time, så det er vist rekord.
Vejene her i Thailand er også gode, på vej til byen Narathiwat hvor vi vil overnatte, stopper vi ved en strand, hvor børnene bader, der er varmt i solen, selvom det blæser meget, bliver det ikke til mere end ½ time.
Vi kører lidt rundt og ser på omgivelserne langs kysten, vi ser nogen små hyggelige fiskerlandsbyer, og der er mange som hilser og vinker til os, det er dejligt.
Hen på eftermiddagen når vi til Narathiwat, her vil vi hæve nogle Baht, for vi har ingen, men ingen af de 5-6 ATM automater vi prøver, virker, så det er da godt at vi brugte de sidste Malaysiske Ringgit på mad, så finder vi et sted at holde for natten, en sidevej hvor der ligger et hotel og mange små butikker, de fleste har dog lukket, nok fordi det er søndag.Til toppen